[ پنجشنبه هجدهم مرداد ۱۴۰۳ ] [ 22:40 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

 

 

 

به آفتاب سلامی دوباره خواهیم کرد

بیائید تا

دانش،روش،بینش و منش

خود را بالا ببریم

و

فرصت سوزی نکنیم و فرصت سازی کنیم.

و

آنچه می دانی به دیگران بیاموز

صداقت،محبت،دقت

برای کار و اشتغال همین جا کلیک کنید.

www.jafarsaberi.ir

20202020#*6655*

کد ویژه برای شماره گیری و ارتباط با ما

کانال رسمی آپارات

دکتر جعفر صابری

و

موسسه فر هنگی هنری آشتی

10008590

برای دیدن تولیدات تصویری به این کانال مراجعه کنید.

https://www.aparat.com/jafarsaberi.ir

http://dr-j.ir/

برای هر گونه پرداخت از همینجا اقدام کنید:

اینستا گرام

مردم به مردم

دفتر خدمات پیشخوان مردم به مردم

[ شنبه یازدهم خرداد ۱۳۹۲ ] [ 18:22 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

کودک آزاری

بسیاری از ما گمان می کنیم که کودک آزری کار های نظیر زدن کودک و یا به کار گرفتنش در شرایط سخت و خلاصه آزار هایی این گونه است در صورتی که رفاه طلبی و آسایش بیش از حد نیز میتواند تاسیرات بسیار مخربی را در شخصیت و اینده کودک مان بوجود بیاورد!

چندی پیش شاهد برخورد یکی از والدین با معاون مدرسهای بودم که میگفت شما حق ندارید فرزند مرا توبیخ نمائید چرا که من از جای گاه مهم ی در کشور برخوردار هستم و بشدت با شما برخورد خواهم کرد!

فرزند این شخص با ایجاد مذاحمت برای هم کلاسی ها و همپنین برخورد با ایشان حتی معلمین بار ها بیان داشته بود که بابای من در فلان اداره کار میکند . خرید هر آنچه فرزند مان می خواهد فرا هم نمودن هر چه دوست دارد و پزیرفتن تمام درخواستای فرزندمان نه تنها درست نیست بلکه آزاری است که در آینده هم خود را رنج خواهیم داد و هم برای او رنج و درد به همرا خواهیم آورد!

فرض کنید فرزند پسر ما دختری را دوست داشته باشد و به هر دلیلی دختر و یا خانواده دختر حاضر نشوند این ازدواج سر بگیرد نتیچه چه خواهد شد ؟

و در محل کار به فرزند ما بابت رفتار و یا عدم مسولیت پزیریش برخوردی صورت بگیرد نتیجه چه میشود ؟

ما باید این آزار هارا در نظر بگیرم و کمالگرای را برای فرزندان مان نخواهیم !

نوع تغذیه و خوراک و حتی پوشاک اهمت دارد این فرزند ما سربازی در پیش دارد تحصیل در دانشگا و شاید خوابگاه مشترک و خلاصه دها مورد که او در جامعه با آنها مستقیمن رو برو خواهد شد و حضور و یاری ما بسیار کم رنگ و گاه بی رنگ است .

مادرانی که تمام مسولیت های فرزندانشان را به دوش میکشند و گمان مینمایند این مهر مادرانه است اگر بدانند چه آفتی را پرورش میدهد شاید هرگز دست به این همه روفت و محربانی نزند.

لباس متحدوالشکل مدرسه یا اونیفرم شروع یک تحول است تحول پزیرش حضور در یک جمع به نام مدرسه و آغاز پزیرش دستورات و مقرات جاری مکان تحصیلی است آزاد نهادن فرزندان و توجه بسیار زیاد به خواسته های آنها بخصوص در طول سالهای اخیر و راهنمایی های غلط بعضی مشاوران باعث شده نسل حاضر پرخاشگر و بی ادب بوده و قبل از هر چیز به خانواده و والدین خود شان تو حین و لطمه وارد نمایند!

یک مثال ساده از طبیعت و نیاز توجه به تمام شرایط تربیتی و رفتاری این است که سال 1950در یکی از جزایر برمه پشه مالریا بیداد میکند مسولان از سازمانهای بین المللی می خواهند که برخوردی نشان دهند این می شود که سم د د ت به آنها داد شده و مقدار زیاری از پشها نابود می شون در این عمل کرم های ابریشم رشد میکنند و شروع به خوردن سقف خانه روستاییان می نمایند مار مولک ها نیز برای تغذیه از همین کرمها استفاده میکنند سم د د ت بر روی مار مولولک ها و کرم ها اثری نداشته اما گربه ها که زیادی مارمولک هارا میبینن رای تغذیه از آنها استفاده میکنند و سم از تریق مارمولک ها در جان ربه ها باعث مرگ زیادی از انه میشود و به همین دلیل موشها زیاد رشد میکنند و بیماری تاعون دامن گیر مردم می شود و انبار هایشان نابود می شوند طوری که باز با سازمان ملل تماس میگیرن و این بار رای اولین بار در دنیا گربه به این منطقها ارسال میشود تا موشهارا بخورد و تاعون را ریشه کن نماید بله این نتیجه یک تصمیم عجولانه و بدون آینده نگری است فرزندان ما مانند کودکان شیر خوار یاد گرفته اند برای هر چه می خواهند ناز و گاه دعوا راه بیندازند و ما برای آرام کردنشان فوری آنچه می خواهند را در اختیرشان قرار میدهیم نتیچه چه میشود …!؟

یا حق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ پنجشنبه هفدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 17:13 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

پروانه انتشارات موسسه آشتی

[ چهارشنبه شانزدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 17:16 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]
[ یکشنبه سیزدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 21:43 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

 

artificial intelligence One of the most important problems of human beings is related to false beliefs about their surroundings, and these false perceptions are first of all related to not having enough information about their surroundings. which will cause irreparable damage in the long run. We try to help people by increasing their knowledge through practical training and personalized training, so that it is on the right path. It should be noted that artificial intelligence helps us teachers and researchers to learn from the data we have about the person what he needs to know in order to be more successful. For example, consider in a class. 30 students of the fifth grade of primary school, some of them have good learning ability, but some of them, due to various reasons, perhaps one of these reasons is emotional and family reasons, they cannot spend the teaching time of the professor or the teacher as it should be. Understand that here artificial intelligence helps us to identify it and find out exactly which topic of the lesson is not well understood and teach it through new methods. Education is the most important pillar of a culture-building movement. It is for every society, if we do the education pillar correctly, the public will approach development faster and less expensively. All our efforts during the recent years have been to recognize the talents of each person in the education sector and give them the right way. Help us. We hope that the friends who know us will help us by transferring this trust to others so that we can put the human society on the right path. Undoubtedly, the lack of sufficient education and lack of necessary information will cost the human society. It will import big… Jafar Saberi

[ شنبه دوازدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 11:8 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

الذكاء الاصطناعي
إحدى أهم مشاكل الإنسان تتعلق بالمعتقدات الخاطئة عن محيطه، وهذه التصورات الخاطئة تتعلق في المقام الأول بعدم وجود معلومات كافية عن محيطه مما سيؤدي إلى ضرر لا يمكن إصلاحه على المدى الطويل الإنسان من خلال زيادة معارفه من خلال التدريب العملي والتدريب الشخصي، بحيث يكون على الطريق الصحيح. وتجدر الإشارة إلى أن الذكاء الاصطناعي يساعدنا نحن المعلمين والباحثين على التعلم من البيانات التي لدينا عن الشخص ما يحتاج إلى معرفته من أجل ذلك. لتكون أكثر نجاحًا، على سبيل المثال، خذ في الاعتبار 30 طالبًا من طلاب الصف الخامس الابتدائي، بعضهم يتمتع بقدرة تعلم جيدة، ولكن بعضهم لأسباب مختلفة، ربما يكون أحد هذه الأسباب عاطفيًا وعائليًا. لأسباب لا يمكنهم قضاء وقت تدريس الأستاذ أو المعلم كما ينبغي، نفهم أن الذكاء الاصطناعي هنا يساعدنا على التعرف عليه ومعرفة موضوع الدرس غير المفهوم جيدًا وتدريسه من خلال أساليب التعليم الجديدة هي الركيزة الأكثر أهمية لحركة بناء الثقافة، فهي لكل مجتمع، إذا قمنا بركيزة التعليم بشكل صحيح، فإن الجمهور سوف يقترب من التنمية بشكل أسرع وبتكلفة أقل. وكانت كل جهودنا خلال السنوات الأخيرة هي الاعتراف بمواهب كل شخص في قطاع التعليم ومنحهم الطريق الصحيح، ونأمل أن يساعدنا الأصدقاء الذين يعرفوننا بنقل هذه الثقة إلى الآخرين حتى نتمكن من وضع المجتمع البشري على الطريق الصحيح إن التعليم الكافي ونقص المعلومات الضرورية سيكلف المجتمع البشري وسوف يستورد الكثير.
جعفر صابري

[ شنبه دوازدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 11:7 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

هوش مصنوعی

یکی از مهم ترین مشکلات بشر در راستای باورهای نادرست از محیط اطرافش است و این برداشت های نادرست قبل از هر چیز به نداشتن اطلاعات کافی فرد باز می گردد انسان هایی که اطلاعات کافی را نسبت به محیط اطراف خود نداشته باشد ناخواسته درگیر باورهای غلطی می شوند که در دور از مدت با آن لطمات غیرقابل جبرانی وارد می سازد ما سعی می کنیم تا با بالا بردن دانش افراد از طریق آموزش های کاربردی آموزش هایی که شخصی سازی شده به آن کمک کنیم تا در مسیر درست قرار گیرد آن شعر در رابطه با هوش مصنوعی بایستی بدان توجه کرد این است که هوش مصنوعی به ما مدرسان و محققان کمک می کند تو از داده هایی که از فرد در اختیار داریم آنچه لازم است او بداند تا موفق تر شود را به او آموزش دهیم برای نمونه در نظر بگیرید در یک کلاس سی نفره دانش آموزان کلاس پنجم دبستان بعضی از آن از قدرت یادگیری نسا خوبی برخوردار هستند اما بعضی دیگر به دلایل مختلف که شاید یکی از این دلایل دلایل عاطفی و خانوادگی باشد نمی توانند زمان تدریس استاد یا معلم درس را آن گونه که شایسته و بایسته است درک نماید این جا هوش مصنوعی به ما کمک می کند تا آن را شناسایی کنیم و دقیق متوجه شویم کدام مبحث درس را خوب متوجه نشده است و از طریق روش های نوین آن قسمت را نیز به آن آموزش دهیم آموزش مهم ترین رکن یک حرکت فرهنگ ساز برای هر جامعه است اگر رکن آموزش را به درستی انجام دهیم آنچه عامه سریع تر و کم هزینه تر به توسعه نزدیک می شود تمام تلاش ما در طول سال های اخیر این بوده تا با شناخت استعدادهای هر یک از افراد در بخش آموزش به درستی به او کمک کنی ما امیدوار هستیم تا دوستانی که ما را می شناسند با انتقال این اعتماد به دیگران هم به آن کمک کنند و هم به ما تا بتوانیم جامعه بشری را در مسیر درستی قرار دهیم بی شک عدم آموزش کافی و نداشتن اطلاعات لازم به جامعه بشری هزینه های کلانی را وارد خواهد ساخت …

موضوعات مرتبط: مطلب

[ شنبه دوازدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 10:57 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

گفتار نیک ،کردار نیک

داستان این گونه است که روزی شیر سلطان جنگل دستور میده همه حیوانات بلافاصله در مکانی جمع شوند همه می آیند جز آقا روباه شیر به آهو می گوید سری برو و و به روباه بگو مگر نگفتم همه بیا یندو لی باز روباه به جلسه نرفت وقتی شیر دید آهو بدون روباه آمد بسیار خشمگین شد و پرسید به روباه گفتند بیاید و او نیامد ؟

آهو سرش را پایین انداخته بود و با ترس گفت بله قربان!

شیر کمی مکث کرد و بعد گفت ببینم رو باه کجا بود و چه میکر؟

آهو گفت منزل تشریف داشت و در کنار خانواده بود با زیر شلوار راه راه آمد دم در و گستاخانه گفت این شیر هم هی برای خودش دستور صادر میکنه …

شیرسلطان جنگل زد زیر خنده و گفت خوب مهم نیست او نزد خانواده بوده و خواسته در مقابل آنها قیافه بگیرد بی خیال می شوم !

در این داستان طنز لطیفی است که اهل دل موضوعی را متوجه میشوند که در مقابل اهل و ایال دیگری باید فروتن بود !و اما اصل داستان …

دوست عزیزی برایم شروع به تعریف کرد که به تازگی با یکی از همسایه هایش ناچار به بحث و جدل شده و گرچه همسایه مقصر بود و بیاخلاقی هم می کرد اما او میگفت من نباید در مقابل پسر بچه اش با او برخورد می کردم و صدایم را بالا می بردم از خودم ناراضی هستم !

علت اصلی را جویا شدم و بعد دوستم را در آغوش گرفتم و گفتم درود به شرفت که این اندازه دل رحم هستی اما دوست من او هم کم مقصر نبوده وبا توجه به توضیحات شما بعضی وقتها بعد نیست این جور آدمها یاد بگیرند که اولاً در مقابل حضور اعضای خانواده خود مودب تر باشند و در ثانی اگر اشتباهی کردن با پوزش و عذرخواهی موضوع را ختم به خیر نمایند و ثالثاً اگر به این افراد چیزی نگویید او فرزندش نیز همین روی را پیش رو میگیرد و از پدر هم بدتر میشود اما حق با شماست ما باید یاد بگیرم خشم خود را کنترل نماییم .

ما بزرگتر ها نا خواسته با رفتار و گفتار مان اخلاق ناصری را به فرزندانمان می آموزیم و این اخلاق گاه کلامی و گاه رفتاری است موضع کلامی هم بسیار مهم است ما با رفتارمان و ادبیاتی که در روابط خود با دیگران بکار می بریم نه تنها شخصیت و ادب مان را به نمایش بگذاریم بلکه حق و حقوق خود ا نیز مشخص میکنیم .

اگر حق با ما باشد هر چند طرف مقابل بی احترامی کند باز می دانیم که حق با ماست و میشود در جایش حتی از این گذشت چند دقیقه ای ما نیز سود بیشتری برد اما اگر ناخواسته تابع خشونت شویم نه تنها خود را گرفتار کردیم بلکه در ذهن کودکان و نو جوانانمان نیز یک نهال کینه و دشمنی بوجود آورده ایم .

باید بسیار صبور باشیم و عاقبت اندیش !

یا حق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ جمعه یازدهم آبان ۱۴۰۳ ] [ 13:17 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

تیرگی روابط

دوست نازنین من پیشنهاد میکنم برای اینکه هرگز روابط خانوادگی شما به سیاهی نرود یک سری قوانین را در شروع زندگی با همسرتان ثبت کنید و اگر این کار را در زمان آغازین ازدواج انجام نداده از همین امروز بنشینید و این قاعده را انجام دهید ،جالب است بدانید دوست و برادر عزیزم جناب دکتر انوشه نیز همین پیشنهاد را دارد که:

هرگز در بین گفت و گو ها و درگیری به خانواده یکدیگر توهین نکنیم ،به هم فرصت بدهید تا صحبت هم را گوش کنیم هر کدام ده دقیقه باید حرف بزند و آن طرف مقابل خوب گوش کند،به هیچ عنوان ترک بستر مشترک ننمائیم،از بیان مشکلات بین مان با دیگران اجتناب پذیریم، حق نداریم مسائل و مشکلات کهنه رو مطرح کنیم. تو هر دعوا فقط راجع به همون موضوع بحث می‌کنیم.،شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم. همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشن.

،سلام و خداحافظی در هر صورت لازمه.،هر کس برای آشتی پیش قدم بشه اون یکی باید براش کادو بخره.حق نداریم اشتباه طرف مقابلو تعمیم بدیم، مثلا عبارت تو همیشه…. ممنوعه. چون اینکار دعوا رو به اوج می‌رسونه.باید به هم فرصت بدیم که هرکی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت کنه و طرف دیگه هم پنج دقیقه زمان برای پاسخگویی داره و بعد اگه حرفی باقی موند باید به فردا موکول بشه تا سر و ته بحث مشخص باشه.بی خبر بودن ممنوعه. باید از حال و اوضاع و موقعیت هم باخبر باشیم.نباید بیشتر از سه روز طول بکشه. توی سه روز حلش می کنیم. توی این مدت خیانت و زیر پا گذاشتن خط قرمز های طرف ممنوعه.

خوب به یاد دارم در سریال خانه سبز زند یاد خسرو شکیبایی هر وقت با همسرش دعوا میکرد و کار به قهر میکشید می گفت قهر که کنیم حرف میزنیم ؟

این حرف زدن و داشتن دیالوگ بسیار لازم است و ای کاش می دانستیم معجزه کلامی و بیانی بین انسانها چقدر کارساز می باشد و بشر با چه تلاشی در طول تاریخ سعی نمود تا بتواند با برقراری ارتباط بین خود و دیگران از جنگل ها جلوگیری نماید چرا وقتی میتوان صحبت کرد جند و خونریزی این پیام صلح و دوستی است .

با هم نجنگیم و به هم توهین نکنیم و برای هم خط و نشان نکشیم زندگی ارزش این همه بحث و جدال را ندارد .

دوست عزیز خوشا به حال خانواده های که بزرگتر دارند و با بزرگ منشی مشکلات بین عزیزانشان را مرتفع می سازند به امید شادی و خوشی شما و همه !

یا حق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ شنبه پنجم آبان ۱۴۰۳ ] [ 14:5 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

تیرگی روابط

دوست نازنین من پیشنهاد میکنم برای اینکه هرگز روابط خانوادگی شما به سیاهی نرود یک سری قوانین را در شروع زندگی با همسرتان ثبت کنید و اگر این کار را در زمان آغازین ازدواج انجام نداده از همین امروز بنشینید و این قاعده را انجام دهید ،جالب است بدانید دوست و برادر عزیزم جناب دکتر انوشه نیز همین پیشنهاد را دارد که:

هرگز در بین گفت و گو ها و درگیری به خانواده یکدیگر توهین نکنیم ،به هم فرصت بدهید تا صحبت هم را گوش کنیم هر کدام ده دقیقه باید حرف بزند و آن طرف مقابل خوب گوش کند،به هیچ عنوان ترک بستر مشترک ننمائیم،از بیان مشکلات بین مان با دیگران اجتناب پذیریم، حق نداریم مسائل و مشکلات کهنه رو مطرح کنیم. تو هر دعوا فقط راجع به همون موضوع بحث می‌کنیم.،شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم. همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشن.

،سلام و خداحافظی در هر صورت لازمه.،هر کس برای آشتی پیش قدم بشه اون یکی باید براش کادو بخره.حق نداریم اشتباه طرف مقابلو تعمیم بدیم، مثلا عبارت تو همیشه…. ممنوعه. چون اینکار دعوا رو به اوج می‌رسونه.باید به هم فرصت بدیم که هرکی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت کنه و طرف دیگه هم پنج دقیقه زمان برای پاسخگویی داره و بعد اگه حرفی باقی موند باید به فردا موکول بشه تا سر و ته بحث مشخص باشه.بی خبر بودن ممنوعه. باید از حال و اوضاع و موقعیت هم باخبر باشیم.نباید بیشتر از سه روز طول بکشه. توی سه روز حلش می کنیم. توی این مدت خیانت و زیر پا گذاشتن خط قرمز های طرف ممنوعه.

خوب به یاد دارم در سریال خانه سبز زند یاد خسرو شکیبایی هر وقت با همسرش دعوا میکرد و کار به قهر میکشید می گفت قهر که کنیم حرف میزنیم ؟

این حرف زدن و داشتن دیالوگ بسیار لازم است و ای کاش می دانستیم معجزه کلامی و بیانی بین انسانها چقدر کارساز می باشد و بشر با چه تلاشی در طول تاریخ سعی نمود تا بتواند با برقراری ارتباط بین خود و دیگران از جنگل ها جلوگیری نماید چرا وقتی میتوان صحبت کرد جند و خونریزی این پیام صلح و دوستی است .

با هم نجنگیم و به هم توهین نکنیم و برای هم خط و نشان نکشیم زندگی ارزش این همه بحث و جدال را ندارد .

دوست عزیز خوشا به حال خانواده های که بزرگتر دارند و با بزرگ منشی مشکلات بین عزیزانشان را مرتفع می سازند به امید شادی و خوشی شما و همه !

یا حق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ شنبه پنجم آبان ۱۴۰۳ ] [ 13:42 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]
[ جمعه چهارم آبان ۱۴۰۳ ] [ 22:51 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

دکتر جعفر صابری در خصوص نمایندگی تلوزیون اشتی و هفته نامه بین المللی همسر

09121199415

[ جمعه چهارم آبان ۱۴۰۳ ] [ 22:49 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

دکتر جعفر صابری در کنار دریاچه ارومیه

[ جمعه چهارم آبان ۱۴۰۳ ] [ 22:47 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ جمعه چهارم آبان ۱۴۰۳ ] [ 22:46 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

لحاف دوزی

بسیاری از مشاغل مدتهاست که از دور خارج شده اند و بی شک مشاغل زیادی دیگری نیز به زودی از دور خارج میشوند و در این شرایط بیکاری و تورم هر روز تعداد بیشتری از افراد جامعه به جمع بیکاران افزوده خواهند شد .

کمتر از ده سال آینده ما نسل جدید خودرو های برقی را خواهیم داشت و این یعنی هزاران انسان بیکار که باید برایشان فکری کرد ،دغ دغ مسئولان هر کشوری آینده نگری باید باشد آینده نسل های بعد و توجه به توسعه و رشد جامعه اینکه ما به فکر افزایش جمعیت باشیم عالیست اما در کنارش به فکر ایجاد اشتغال و کسب درآمد درمان و داشتن زندگی مناسب نیز اهم واجبات است ما بشر امروز باید به فکر محیط زیست و حفظ آن باشیم آب ،خاک و تمام منابع طبیعی معادن و هرآنچه در کره کوچک خاکی است بسیار محدود هستند و انسانهایی که مشغول کارهای ساده و خدماتی بودهاند مدتهاست به حاشیه رانده شده اند و این فقز کنونی جوامع بشری بدن دلیل است که سرعت رشد صنعت و علم بسیار بیشتر از گذشته شده و دهه های اخیر ما شاهد رشد قابل توجه علم و صنعت می باشیم به همین دلیل مسئولان هر کشور می بایست با فرهنگ سازی و توجه لازم به بحث آموزش نسل امروز را برای ده های پیش رو و نسل فعلی را برای زندگی کنونی و سالهای روبرویشان آماده سازند .

ما بشدت در آینده با انسان هایی مواجه خواهیم بود که به هیچ عنوان توان و یازی حضور در جامعه را ندارند و سالها از زندگی جهانی عقب مانده خواهند بود اگر آموزش ها را از همین امروز شروع نکنیم .

برای آموزش فصلی جدید شروع شده کودکان و میانسالان فرزندان ما به سرعت با علوم روز آشنا خواهند شد حتی سرعت یادگیری آنها از مدرسانشان نیز بیشتر و سریعتر خواهد بود اما از هم اکنون باید میانسالان را در یابیم و با آموزش های ساده ولی کاربردی به ادامه زندگیشان در آینده پیش رو کمک کنیم .

مشاغلی که از بین میروند انسانهای را ناخواسته سربار جامعه می سازند و این هزینه های زندگی را برای همه مردم دشوار می سازد.

نمیتوان بی تفاوت از کنار یک مرد عبور کرد که ناتوان و مستاصل کنار خیابان نشسته و ابزار کارش مانند چرخ پنبه زنی و لحاف دوزی را کنار دستش قرار داده او انسان است و به دنبال کار اما کو کار ؟ او فرزند و همسر دارد او زندگی دارد او حق زنده بودن دارد او نمی خواهد سربار جامعه باشد او برای کار آمده اما هیچ هنری جز لحاف دوزی ندارد و هزاران نفر مانند او که در جامعه زندگی میکنند با مشاغلی ساده که هر روز از بین میروند بقالی های کفاشی ها و مشاغل خورد نابود میشوند دیگر کسی به فکر تعمیر نیست هر چه هست تعویض است اجناس نو بجای قطعات کهنه و این برنامه ریزی و مدیریت می خواهد تا بشریت دچار مشکل نشود به امید این که مسئولان جامعه جهانی نه تنها ایران بلکه تمام جهان به این موضوع توجه نمایند و همزمان با توسعه علم و صنعت به آموزش میان سالتن نیز برای ورد به دروازهای تمدن جدید بکوشند.

یاحق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ چهارشنبه بیست و پنجم مهر ۱۴۰۳ ] [ 23:17 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

مقدمه: رزومه چیست و بر چند نوع است؟

شما هنگام انجام کارهای حقوقی یا مثلا ثبت نام در مراکز مختلف آموزشی و اداری، برای شناسایی

خود نیاز به شناسنامه یا کارت ملی دارید. یا برای سفر خارجی و انجام کارهای اداری در خارج از

مرزهای کشورتان باید برای شناسایی خود پاسپورت همراه داشته باشید. رزومه یا CV مدرک

شناسایی شما در بازار کار است. تفاوت عمده این مدرک شناسایی با دیگر مدارکی که گفتیم در

این است که شما این سند را خودتان تنظیم می کنید و هر زمان که نیاز داشته باشید می توانید آنرا

تغییر بدهید.

ادامه مطلب

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 22:6 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:39 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:38 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:38 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

برای دسدن فیلم روی تصویر کلیک نمائید

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:38 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:37 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

دکتر جعفر صابری در بازار سیب کشور عمان

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 21:37 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:20 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

موضوعات مرتبط: تصویر

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:19 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

دیدار با تجار و فعالان کشور سلطنتی عمان با حضور پروفسور امیر احمد سوزنچی

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:18 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:16 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

دیدار غیر رسمی و دوستان با عالیجناب موسی فرهنگ سفیر کبیر ایران در کشور سلاطنتی عمان

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:13 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

هفته اولیا و مدرسه

همیشه وقتی صحبت از جلسه انجمن اولیاء اولیا میشه اولین موضوعی که به ذهن والدین میرسه اینه که مدرسه پولا میخواهد و این آغاز شانه خالی کردن است تا با بهانهاهای مختلف از حضور در جلسه انجمن اولیا خود داری نمائیم و صد البته درست هم هست چرا که بعد از شروع جلسه و تقدیر مدیر از حضور خانواده ها یکی از اویلا و یا مسولین انجمن و یا معلمین یا معاون یا حتی خود میدر از مشکلات مدرسه که حل شده می گوید و بعد از مشکلات پیش رو و برای اینکه اهمیت موضوع را نشان دهد میگوید ما پند تا معلم نداریم و ی شک بچه ا در میانه تحصیل با کمبود معلم رو برو میشوند و این گونه خانواد های حاضر در جلسه می فهمند که باید موضوع را جدی گرفت و دست به جیب میشوند !

این روش سالاهاست تکرار شده و جواب هم می دهد وبه همین دلیل بیشتر خانواده ها که سالهاست فرزندشان در مدارس بخصوص دولتی تحصیل می کنند می دانند که موضوع چیست و صفر تا صد دستور جلسات را از بهر می باشند!

اما واقعیت چیز دیگری است و آن این است که حضور در جلسات انجمن اولیا بیش از هر چیز نشان دادن قدردانی ما بعنوان والدین از مسولان مدارس است که به ایشان بفهمانیم در این راه طولانی کناشان خواهیم بود و برای حل مشکلات و برنامه های تحصیل فرزندانمان ارزش قاعل هستیم !

والدینی که با این موضوع بصورت جدی برخورد مینمایند نشان میدهند که مسولیت پزیر می باشند و حتی حضور پدر و مادر با هم در جلسه بسیار مهم و زروری است باور بفر مائید این نوع حضور و بشدت در برخورد مسولان مدرسه با فرزند شما تاسیر میگزارد و برای رشد فرزند شما لازم است .

فرزندان ما الگوی رفتاری مارا دنبال میننمایند و چنانچه اهمیت حضور در جلسالت این گونه را متوجه شوند در آینده مسولیت پزیریشان بیشتر میشود و از طرف دیگر می پذیرند که برای آنها اهمیت قائل شده اید .

پوشش مناسب دانش آموز و رفتار صحی وی سر وقت آمدن و نداشتن غیبط همه نشان دهنده تربیت و دقت شما والدین گرامی است، بد نیست بدانید این گونه مراسم خواص ایران نیز نمی باشد و در تمام جهان مسولان آموزشی مدارس با والدین جلساتی را به صورت عمومی و در صورت نیاز خصوصی برگزار می کنند .

ما باید بدانیم یکی از محمترین وظایفمان بعنوان ولدین فرزندانمان در هر شرایط توجه داشتن به موضوع تعلیم و تربیت آنها بخصوص در فضا های آموزشی می باشد .

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای همکاران خوب آموزش و پرورش برای شما خانواده های محترم نیز آرزوی بهروزی دارم.

یا حق

جعفر صابری

موضوعات مرتبط: سر مقاله

[ دوشنبه بیست و سوم مهر ۱۴۰۳ ] [ 20:11 ] [ روابط عمومی دفتر آقای دکتر جعفر صابری ]

روز حافظ

هر ملتی به داشته های فرهنگی و هنری خود افتخار می نماید و بدون شک ملت ایران نیز با داشتن مفاخر ادبی چون حافظ به خود می بالد .

افتخار ما این است که در طول تاریخ و سالها کشورمان ایران عزیز ضمن حفظ تمام ارزشهای فرهنگی و بومی خود تمام لهجه ها و گویش هایش را زنده نگاه داشته است و در کنار این همه نعمت الهی از جمله طبیعت زیبا و چند فصلش همواره شاعران و فرهیختگان بویژه در حوزه ادبیات با سرودن اشعار و ترانه های مختلف زبان فارسی را به بهترین شکل ممکن پاس داشته اند .

بسیار از اساتید و محققان سالها عمر گرانبهایشان را برای حفظ این ارزشها نهاده اند و همین موضع باعث شده که به لطف خدا در طول تمام این مدت ها و زبان و ادبیات فارسی و ایرانی همواره برقرار بماند.

حافظ و شعرای توانمند ایران توانسته اند با بکار گیری واژه های درست فرهنگ و زبان فارسی همواره زبان فارسی را در بین مردم عموم مرده زنده نگه بدارند ،بیشتر ابیات و اشعار شعرای ایران بویژه حافظ در بین مردم تبدیل به مثال هایی بین شان شده است.

حافظ شاگرد نانوایی بود که طرقی نمود و به اوج ادبیات ایران دست یافت، همانطور که خودش در اشعارش می گوید حافظ چهارده روش قرآن و تفسیر آن بود وی با شاعران قبل از خود بسیار آشنا بود و ابیاتی را زیباتر از آنها و به سبک شان سروده که جای تحسین دارد سعدی ،فردوسی ، بابا طاهر و یا خیام همه از شعرایی بودند که حافظ از ابیات آن بهره گرفته و پاسخ های وزین و ارزشمند به ایشان داده است.

خواجه شیراز به ترانه سرایی و آهنگسازی نیز بسیار مسلط بوده و کم نیستند ترانه های و اشعاری که با وزن و ساز کوک می باشند عروض و قافیه را به درستی می شناخت و در سن کمش حدود شصت و پنج سال عمر دها بار از قرآن بهره گرفته و اشعار زیبندای را سروده است

حافظ فخر ایران و جهان است و کمتر ادیبی در جهان است که حافظ را نشناسد و به او عشق نورزد.

 

 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن

منم که دیده نیالوده‌ام به بد دیدن

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم

که در طریقتِ ما کافریست رنجیدن

به پیرِ میکده گفتم که چیست راه نجات ؟

بخواست جامِ می و گفت عیب پوشیدن

مرادِ دل ز تماشای باغِ عالم چیست ؟

به دستِ مردمِ چشم از رخِ تو گل چیدن

به می‌پرستی از آن نقشِ خود زدم بر آب

که تا خراب کنم نقشِ خود پرستیدن

به رحمتِ سرِ زلفِ تو واثقم ور نه

کشش چو نبود از آن سو چه سود کوشیدن ؟

عنان به میکده خواهیم تافت زین مجلس

که وعظ بی‌عملان واجب است نشنیدن

ز خطّ یار بیاموز مِهر با رخِ خوب

که گرد عارضِ خوبان خوش است گردیدن

مبوس جز لبِ ساقی و جامِ می حافظ

که دستِ زهدفروشان خطاست بوسیدن