حضور دکتر جعفر صابری در محل اصابت اولین موشک شیمیایی در زمان جنگ در منطقه سردشت خرداد سال 1402
موضوعات مرتبط: گزارش
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: مصاحبه
آغوش باز
«دنیا زشتی کم ندارد، زشتیهای دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آنها دیده بسته بود. اما آدمی چارهساز است.»
(گوشهای از تک گویی ابراهیم گلستان در فیلم خانه سیاه است)
شاید نام آغوش باز
آغوش باز مکانی است متشکل از انسانهایی با دلهای بسیار بزرگ و اندیشه هایی نیک تا بتوانند به دیگران خدمت نمایند و با آغوشی باز آنچه در طبق اخلاص دارند را به دیگران از روی محبت هدیه نمایند .
رمضان سال 1380 کانون همیاران آشتی متولد شد و تا کنون همواره با شعار:
در این دنیا دل بی غم نباشد
اگر باشد بنی آدم نباشد
فعالیت می نموده و امسال همزمان با میلاد امام هشتم (ع) کانون همیاران آشتی فرزند خود را با نام آغوش باز معرفی میکند تا به امید خدا جای باشد برای یاری رساندن به دیگران .
راستش نمی شود به کسی کمک و یاری نمود و تاثیرات آن را در زندگی و روحیه خود احساس ننمود ،اگر افسرده هستیم و یا اضطراب داریم و حس خوبی در زندگی نداریم باید به خودمان کمک کنیم ذهنمان را پاک کنیم کینه ها را دور بریزیم و شروع کنیم به خودسازی درونی و برای این کار مخرب ترین شرایط زمان تنهایی است درست در این زمان است که ما شروع به نابود کردن خیس می کنیم افکار مختلف به سراغتان می آیند و همیشه آنها هستند که قدرتشان بیشتر است اگر بدان تن بدهیم و باورشان کنیم آنچه به سرمان آمده آمده و اگر بد آنها تن در دهیم باخته ایم و این داستان ادامه خواهد داشت .
چاره کار رفتن بیرون از این افکار درونی است ،همه ما اشتباهاتی داشته و داریم اگر می توانیم با کنار گزاشتن غرور کینه هابه خودمان خدمتی کنیم و با جبران آن ها و یا گفتن ببخشید به دیگرانی که دلشان را شکسته و یا حتی دلم را شکستن شروع کنیم یادمان باشد قرار است ابتدا به ساکن به خودمان کمک کنیم و سپس به دیگران آغوشی باز برای یاری نیازی نیست که هزینه مالی کنیم وقت بگذاریم نقاشی یادشان بدهیم به تعمیر لوازم منزلشان کمک کنیم به سراغشان برویم و با آنها موسیقی گوش کنیم .
باور داشته باشیم که زندگی همین لحظه است وبا تمام وجود بدان عشق بورزیم کینه ، حسادت ، بغض،طمع،حرص،شهوت،زیاده خواهی و …همه و همه دردهای درونی ما هستند آنها را که کنار بگذاریم متوجه میشویم زندگی آغوشش را به روی ما گشوده و ما نیز آغوشمان را برای دیگران باز میکنیم تا یاریشان دهیم .
و سخن آخر:
زندگی زیباست ،تماشاییست !
چرا زیبا نمی بینیم ؟
چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم ؟
چرا گاهی نمی خندیم ؟
مگر دنیا چه کم دارد ؟
ببین این آسمان آبی ست
ببین دنیا ما آکنده از پاکی ست !
و خوبی تا ابد پاینده می ماند .
تو باور کن
همین کافی ست
جعفر صابری
موضوعات مرتبط: سر مقاله
بنام خدای بخشنده مهربان
روز ها میگذرد و در پی خود ماها و سالها را به همراه دارند ثمره همه این ها می شود عمر که تا از دستش ندهی قدرش را نمیدانی !
بسیاری از ما چنان درگیر روزمرگی ها ی خود شده ایم که کمتر فرصت میکنیم وزش نسیم هوا را در اطرافمان لمس کنیم و فرست دیدن یک دل سیر آسمان آبی یا شب تاریک را نداریمً،دور ترین فاصله که نگاه میکنم چراغ راهنمایی سر چهارراه است آن هم به خاطر اینکه بدانیم وقت رفتن کی میرسد !
رفتنی که تازه وقتی میرسیم میفهمیم هیچ خبری برای رسیدن نبوده ،زیبایی ها را به سادگی ازدست می دهیم و بیشترین لذت های زندگی را با لجبازی به کاممان تلخ می کنیم !
بیشتر وقت ها من می گویم :
خوشک که باشیم زود تر شکسته و یا سوخته می شویم.
چهارشنبه دهم خرداد ماه 1402 همزمان با میلاد امام هشتم ( ع) بیست و هفتمین سال تولد هفته نامه همسر را در جمعی دوستان جشن گرفتیم و بسیار خرسند هستیم که توفیق این را داشتیم 608 شماره مجله همسر را تقدیم نگاه های مهربانتان نماییم و این بزرگترین افتخار ما است.
شخصاً بی نهایت خرسند هستم که توفیق این را داشتم از ابتدا با شما باشم و سالهاست تلاش کردم هر لحظه از این تلاش فرهنگی گامی به جلو باشد گاه روزها مطالعه و تحقیق برای نوشتن یک یا چند روز مشغول بودم .
بیش از 608 سرمقاله با موضوعات اجتماعی و خانوادگی نتیجه تلاش تیم همکاران و عزیزانی بوده که تمام تلاششان رضایت خدا و شما خوبان است.
شماره جدید هفته نامه همسر در مکانی جدید با دوستانی جدید جشن گرفتیم چرا که میخواستیم تازگی و نشاط بیشتری برای گروه همکاران بوجود بیاید و امیدوار هستم چون گذشته در کنار یاران خوب قدیم و دوستان تازه با شما باشیم و برای شما تلاش نماییم .
سخن آخر:سلام رفیق
یا حق
جعفر صابری
موضوعات مرتبط: سر مقاله
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: مهارت های زندگی
موضوعات مرتبط: تصویر
موضوعات مرتبط: تصویر
آقای دکتر جعفر صابری بنیانگذار موسسه آشتی در نشستی دوستانه خبر تغییر نام کانون همیاران آشتی را با نام (آغوش باز ) علام نمود و علت این تغییر نام را گسترش دامنه فعالیت های این کانون اعلام داشته توضیح دادند که : در طول سالهای گذشته موسسه آشتی خدمات خود را افزایش داده و کانون همیاران آشتی از سال 1380 تلاش قابل ستایشی را نشان داده است به همین دلیل ما بهتر دیدیم با تغییر نام این کانون تحولات بیشتری را در برنامه هایش لحاظ سازیم و امیدوار هستیم که با عنایت به مجوز احیاگران امر به معروف و نهی از منکر که چند سالی است با رویکرد خانه واده محوری و مطالبه گری در اختیار ما است قدمهای ارزشمندی را بارداریم .
باید اذعان داشت که موضوع امر به معروف و نهی از منکر تنها حجاب نیست بحث اصلی مطالبه گری در تمام موضوع آت اجتماعی است که ما امیدوار هستیم با راهنمایی و همیاری مسئولین محترم و دلسوز بتوانیم بستر خدمت به جامعه و مردم را بیش از پیش فراهم سازیم و من امیدوار هستم این همیاری مردمی گام بلندی برای احیای حقوق شهر مندی فرد فرد افراد جامعه باشد .
در اینجا اساسنامه اولیه این کانون جهت اطلاع عموم تقیم میشود:
ان الارض یرثها عبادی الصالحون
هنر دمیدن روح تعهد است در انسانها
به نام خداوند بخشنده مهربان
در مورخ 15/9/1380 برابر با شب 21 ماه مبارک رمضان جمع زیر تحت عنوان هیئت موسس کانون همیاران آشتی(آغوش باز) با استعانت از خداوند متعال در راستای خدمت رساندن به همنوعان نیازمند(بیماران خاص- کم توان ذهنی و کم توان جسمی،کودکان و نوجوانان مستعد ،زنان سرپرست خانواده ،زندانیان و خانواده ایشان ؛معلولین؛و بطور کلی نیازمندان نیازمندان جامعه … با رویکرد اشتغال زایی و کارآفرینی )به اتفاق آرا تصمیمات زیر با عنایت به قوانین و ضوابط جاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی انشاالله به مرحله ظهور برساند.
یک :تاسیس صندوق حمایتی
1-1 کمک مالی
2-1 کمک اشتغالی
3-1 کمک درمانی
4-1 کمک به مسکن
5-1 کمک به تهیه جهیزیه
دو: تشکیل جلسات دوره ای
1-2 جهت دیدار
2-2 هماهنگی و برنامه ریزی جهت برنامه های آتی کانون و ارائه گزارش عملکرد
سه: برگزاری جشنهای خیریه به مناسبت اعیاد مختلف
1-3 کمک به ایتام – ازدواج – درمان –مسکن
2-3 کمک به کودکان
چهار: ساخت و تولید برنامه هنری
1-4 برنامه ریزی جهت ساخت برنامه های تلویزیونی
2-4 برنامه ریزی جهت اجراء کنسرت
3-4 برنامه ریزی جهت اجرای جنگ های شادی هنری
4-4 برگزاری نمایشگاه های هنری
5-4 ساخت و تولید فیلم های سینمائی
6-4 اجرا ء تله تائتر
7-4 برگزراری نمایشگاه و فروش صنایع دستی
پنج : برگزاری دوره های آموزشی
1-5 برگزاری دوره های بازیگری
2-5 برگزاری دوره های موسیقی
3-5 برگزاری دوره های فنی
4-5 برگزاری دوره های ورزشی
شش : چاپ و نشر فعالیت ها
1-6 چاپ خبرنامه
2-6 چاپ کتاب
3-6 ضبط ویدئویی
4-6 ضبط کاست (انقلابی )
5-6 عکس
هفت : تورهای تفریح ، زیارتی
1-7 تور زیارتی
1-7 تورسیاسی
3-7 تورهای ورزشی
4-7 تورهای خانوادگی
هشت : برگزاری جشنهای یاد یاران
1-8 برگزاری یاد اساتید هنری و فرهنگی و ارج نهادن به آنها
2-8 برگزاری جشن گلریزان برای یاری به هنرمندان
فرم اعلام همکاری
بدینوسیله اینجانب :
فرزند :
متولد :
به شمار ملی :
ساکن:
تلفن:
با تحصیلات:
در رشته:
متخصص:
داری تالیفات:
دارای امکانات:
جهت همکاری در زمینه:
دارای توانایی:
زمان همکاری :
مقدار مشارکت و یا دستمزد:
جهت ضمانت در حسن انجام کار میتوانم :
توضیحات بیشتر:
تلفن تماس دو نفر از دوستان :
تاریخ و امضاء
موضوعات مرتبط: مصاحبه
لطفاً یک لیوان آب
یادگیری آداب معاشرت و برخورد های اجتماعی اولین و مهم ترین مسائلی است که هر انسانی در روابط اجتماعی خود باید فرا بگیرد ،شوربختانه به دلایل گوناگون بیشتر افراد جامعه این روز ها رفتار های ناهنجاری را که شبکه های اجتماعی و متاسفانه حتی رسانه های چون تلوزیون و یا شبکه های ماهوارهای نشان میدهند را الگو برداری می نمایند و به خیال اینکه این رفتار صحی است در برخورد های اجتماعی خود آن گونه عمل می نمایند .
آداب معاشرت از خلوت ما تا حتی عبور از عرض خیابان را در بر میگیرد و ما باید بدانیم در هر لحظه از زندگی مان چه تاثیر درست یا نادرستی روی دیگران می گذاریم، شاید باور این موضع کمی مشکل باشد اما گاه ما با رفتار های خود زندگی دیگران را تهدید می کنید و آینده آنها را به خطر می اندازیم ،دروغ گفتن شاید یک رفتار اجتماعی به نظر نرسد اما بی اعتنایی نشان دادن و یا بی تفاوت بودن همه این گونه رفتار ها گاهی بسیار خطرناک است .
اینکه در هنگام رانندگی توجه بیشتر ما به گوشی تلفن باشد تا رانندگی و یا زمان صحبت کردن با گوشی تلفن در جمع با صدای بلند صحبت کنیم و یا در سالن اجتماعات با طرف مقابلمان صدایمان را بلند تر از حد معمول بالا ببریم و یا اگر دو نفر در حال صحبت هستند ما داخل شویم و حرف خودمان را بزنیم و نظر بدهیم و رفتاری که گاه نه تنها بی ادبانه بلکه بشدت آزار دهنده نیز میباشد را از خود نشان دهیم بسیار خطرناک است .
در بیمارستان و یا صف یک اداره ایستادیم و متصدی مربوطه در حال توضیح دادن موردی است که ما متوجه نمی شویم و یا پاسخی درست نگرفته ایم که فردی ناشناس و غیر مسئول شروع به توضیح دادن موضع میکند و یا با لحنی بد از ما میخواهد که موضوع را تمام کنیم و از حقوق خود بگذریم !گاه شدت عصبانیت ما را تا جای بالا میبرد که ناچار به فریاد زدن و یا توهین کردن میشیم و این ها همه بر خواسته از نداشتن آداب معاشرت آن فرد است و صد البته عدم کنترل خشم از طرف ما ما باید ضمن فراگیری کامل و درست آداب معاشرت فنون کنترل خشم را که بخشی از همین آداب معاشرت نیز است را فرا بگیرم .
باید بپذیریم که حتی اگر ما تمام اصول آداب معاشرت را فرا بگیرم باز همه افراد جامعه به اندازه ما برای فراگیری این آداب معاشرت تلاش نموده اند و لذا باز این ما هستیم که باید روش های درست برخورد با این گونه موارد را نیز بیاموزیم و این هم برای همه سنین لازم و ضروری است اگر جوان هستیم از برخورد های فیزیکی می کاهد و ار سن و سالی از ما گذشته برای سلامتی ما بسیار لازم می باشد!
یادگیری آداب معاشرت زیاد سخت نیست اگر همت کنیم و نکته بسیار لازم و ضروری این که این فراگیر برای همه ما در هر سنی و حتی تا پایان عمر لازم است این آموزش ها را ما باید مدار به کار بگیرم و درست مثل دستورات رانندگی می باشد که بسیار لازم و ضروری می باشد،اما متاسفانه بیشتر ما بعد از گرفتن گواهینامه دیگر هرگز به بسیاری از آن دستورات عمل نمی کنیم !
برای نمونه در جلسه ای برای همه چای می آورند و شما با صدای بلند می گوید من چای نمیخورم !کاری که لازم نیست شما می توانید چیزی نگو آید و در نهایت چای را هم میل نکنید چرا که کسی از شما سوال نکرده بوده و اما اگر ابتدا از توست میزبان و یا مهماندار از شما سوال می شد که آیا چای میل دارید شما میتوانستید بفرمایید خیر و یا حتی مودبانه سفارش اب و یا چیز دیگری بدهید این که از شما سوال نشده خود نشان از نداشتن آداب معاشرت میزبان است ولی شما نیز باید ادب خود را نشان دهید و با تکان دادن سر و یا گفتن متشکرم از آورنده چای تشکر کنید همین به همین سادگی نه سرش فریاد بزنید من ای نمیخورم باور داشته باشید قرار نیست همه آدم ها از رژیم غذایی ما مطلع باشند!
وقتی میزبان محبت و ادب میکند و از شما سوال می نماید چه میل دارید در %8